O-camp 2017

I år skulle vi delta i Sørlandsgaloppen igjen. Nora’s første o-løp etter ankelbruddet for et år siden. Ekstra hyggelig blir det ved at Julie og Mathilde skal delta også, og skal få prøve seg i ordentlige o-løp. Spennende!

Dagen før første løp ble det gjennomført orienteringskurs med grunnleggende teori og oppgaver. Julie og Mathilde ser ut til å ha full kontroll på det teoretisk, så da gjenstår det å se om det fungerer praktisk ute i løypa.

Løp 1

Vi ladet opp til løp 1 med en tur i Kjærra for bl.a. å se laksen hoppe. Og det var mye laks! Her er «pikene på broen».

Etter litt oppfrisking av teorien og middag, slappet vi av og så bar det av sted til løp1 på Veldre i Larvik.

Her er Julie godt fornøyd etter et flott gjennomført løp.

Og her sitter alle fornøyd etter fullførte løp uten noe særlig bom. Bra!

Løp 2

I dag går det andre løpet på Veldre. En dårlig samlingsplass (trangt!) med elendig logistikk i forhold til parkering med bil-trafikk på samme meget støvete veg som alle som skal gå til start bruker. Ikke bra.

Fint og tørt vær gjorde at løpsforholdene er bra, men litt for varmt.

Julie var først av våre i mål, med Ole som skygge. Det gikk kjempebra og endte med en flott 2.plass!

Mathilde gjennomførte et meget godt løp og knep til slutt seieren. Kjempebra!

Vi feiret de gode resultatene med Tortillas, jordbær fra Kvelde med is og til slutt nystekte sveler. 🙂

Løp 3

Vi forflyttet oss til Ringdal-skauen i dag, til ei solid steinrøys. Må få lov til å kommentere arrangørens merkelige prioritering av områder til årets løp i galoppen. Vel; nok om det. Løpet ble preget av harde lokale regnskurer, men vi har jo telt i o-laget, så det gikk greit. Og når en først kom i gang ute i skauen merket en jo ikke regnværet. 🙂

Julie og Mathilde fortsatte å imponere alle i laget og oss spesielt med en flott 2.plass igjen til Julie og her på bildet Mathilde med 1.plass! Gratulerer til jentene.

Vi dro på en deilig badetur på Breivann etter løpet, hvor sola kom skikkelig godt fram og varmet slitne galopp-deltakere. Så feiret vi resultatet med pizza på Vindfjelltunets pizza-restaurant til slutt.

 

 

 

 

Og her er alle deltagerne fra «O-camp Dalen».

Løp 4

Så var det avslutningen og siste løp i årets galopp. Spenningen var stor da vi reiste av sted. Kunne de flotte resultatene for jentene fortsette i dag? Løp 4 var på samme sted som i går, i steinrøysa ved Ringdal-skauen.

Her er vi, alle fire, klare til dyst.

Her er Julie etter nok et flott løp og med 2.plass totalt i sin klasse i galoppen. Flott!

Mathilde holdt stor fart i dagens løp, og etter en nervepirrende bom mot nest siste post, som vi så fra samlingsplass, tok hun seg inn igjen, og her suser hun inn i oppløpet mot mål. Og det er nesten ikke til å tro, at Mathilde uten erfaring fra o-løp, kapret total-seieren i sin klasse i galoppen. Strålende!

Og her har Mathilde fått sin velfortjente sammenlagtpremie i Sørlandsgaloppen 2017!

Nora og jeg må «klype oss i armen» litt, etter jentenes resultater i årets galopp. Med minimal erfaring med kart og kompass (kompass fikk de i gave av oss dagen før første løp i galoppen) presterer de over evne og leverer så flotte resultater med plasseringer i toppen. Vi håper derfor at de får anledning til å praktisere kart & kompass i hjemtraktene, da dette er egenskaper som de bør få anledning til å vise fram «hjemme». 🙂

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til O-camp 2017

  1. Kari Nylund sier:

    Hurra for jentene igjen!!!😊 En flott camp på alle måter, melder meg på til neste år!

  2. Heidi Lindblad sier:

    Tusen takk for at dere tok med jentene på Sørlandsgaloppen inkludert full kost og losji på «Hotell Dalen»:-) Dette ble et veldig positivt bekjentskap med orientering og ei super ferieuke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s