60

Ikke visste jeg at det skulle bli så hyggelig og moro å fylle 60!   🙂

Det starta på jobb torsdag 12.oktober.

Jeg ble henta av Jon ca kl.12:45 og kjørt til «et eller annet sted». Jeg ante ikke hvor. Det skulle vise seg å være en flott gapahuk midt nede i Gjerpensdalen. Der var mange gode kollegaer samlet og det ble en flott opplevelse helt etter min smak. Godt tenkt og godt planlagt!

I gapahuken var det god fyring på gang, og det ble hyggelig bespisning.

Så ble det gave-overrekkelser og taler med veldig mye positivt innhold. I overkant positivt i følge jubilanten selv som naturligvis også sa noen ord. Men veldig hyggelig. 🙂

Så var det kaffe og nydelige kaker, og hyggelig prat rundt bålet.

Her er en fornøyd jubilant. Takk til alle involverte!! 🙂

Så kom selve dagen, søndag 15.oktober, og jeg rundet 60 år.

Det ble en dag helt etter min smak. Den startet med en god og rolig frokost og gaver fra Nora og Gråtass(!). 🙂

Været kunne vært bedre enn skya vær med yr av og til, men det stoppet oss ikke. Vi la ut på en lang skautur i Pinåsløypa med noen forlengelser og stopp på Gaupetrynet for å spise.

Jeg hadde ønsket meg «pølser og øl» på skauen, og det fikk jeg. Selvfølgelig alkoholfritt på skautur. På Gaupetryne kunne vi sitte tørt og godt inne i gapahuken og spise, med små besøk ved bålet for å steke pølser.

Siden det var høy luftfuktighet og nedbør, dugget linsa på kameraet. Men jubilanten var meget tilfreds med dagen. Vell hjemme etter skauturen ble det kaffe og kake og restitusjon, før kommende ukes aktiviteter.

Så; var det selve feiringa av mine 60 år.

Tidlig i høst ble det sendt ut invitasjoner til en helgefeiring på Uppigard Natadal for familie og nære venner. ( http://www.natadal.no ) Frammøte var satt til kl.14:00 lørdag, men Nora-Marie og jeg reiste opp fredag kveld til hyggelig middag og planleggingsmøte med Dag.

Her er Uppigard Natadal sett nedenfra vegen.

Vi inviterte til suppe med rundstykke kl.14:00 lørdag, deretter lagvis kultur- og natur-sti, muntert kåseri i Gammelstoga kl.17:15 og festmiddag kl.18:00 i Salomos høysal.

Etter at alle hadde kommet var det servering av deilig suppe med rundstykke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er alle gjestene godt i gang med suppa.

Så var det samling på tunet etter at alle var delt inn i 6  forskjellige lag og oppgavene ble delt ut. Både teoretiske og praktiske oppgaver.

Det var en praktisk oppgave som gikk ut på å få opp en bordtennisball fra et rør med en del hull, ved å fylle på med vann. Det ble en del våte deltagere.

Så fikk de prøve seg på øksekast med varierende resultat. En krevende og teknisk vanskelig oppgave.

Inne på låven var det en klatrevegg hvor noen av de «proffe» gikk rett til topps.

Mens andre leverte en solid innsats på veg mot toppen. 🙂

Et fornøyd lag nr.3: (fra venstre) Hans Lauritz, Siri og Bo.

Etter at alle oppgavene var løst, var det litt «egentid» før Dag holdt et munterte kåseri i Gamlestoga, og så var det tid for festmiddag. Her er deler av festbordet sett fra «oven».

Her er festbordet sett fra enden. Vi var klare for en flott tre-retters mat-opplevelse med varmrøkt røye til forr-rett, nattstekt elg til hovedrett, og karamellpudding til dessert.

Under middagen var det et humoristisk innslag med Leif Arild Sanden som bygdeorginal, til stor forlystelse for gjestene. Jubilanten måtte også teste noe «husflid» på flaske.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter middagen og quiz var det tid for kaffe & kaker. Nora hadde brukt all ledig tid de siste ukene før jubileums-helga til baking av diverse fristelser. Heldigvis fikk hun litt hjelp i innspurten.

Vi hadde også «juksa» litt også ved å kjøpe ei kake. Takk til John R og kona.

Alt i alt et deilig kakebord. Ikke minst for jubilanten som klarer å spise mye kake. (he-he-he)

Så; til slutt en stor takk til alle som har vært med og bidratt til min 60-års-feiring. Ufattelig mange oppmerksomheter og flotte gaver. TUSEN TAKK! 🙂

Hilsen Ole (nå 60 år).

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til 60

 1. Reidar Holt sier:

  Hei Ole. Tusen takk for fine bilder og for et kjempeflott og hyggelig selskap, dette var sjelden vare.. Og for et flott sted dette var, alt var perfekt… igjen mange takk og hils Nora så mye….

  Sendt fra E-post for Windows 10

 2. Heidi sier:

  Tusen takk for trivelig feiring på et særegent sted med masse sjarm, deilig mat og super service. Morro å være med å feire deg på denne måten! Stor takk til deg og Nora

 3. Kari, "oversøster" sier:

  Vel overstått! Ei fenomenal helg i koselig lag! Natadal er et utrolig spesielt sted, bygningsmessig og ikke minst matmessig! Takk til dere begge for ei flott helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s