Noras bursdag-gave.

31/12-2014 rundet min kjære kone og beste venn 60 år! I anledning denne milepælen fikk hun flere gaver av meg, og en av de var en overraskelses-tur. Hun fikk et gavekort som fortalte at hun skulle til fjells og bl.a. være med på flotte skiopplevelser. Men ikke hvor vi skulle.

Fredag 20.mars var hun ferdig pakket og vi to satte kursen mot; ja fjellet selvfølgelig!

DSCN6010

Nora med «gavebrevet» før avreise hjemmefra.

??????????

Og «vips»; tre timer og noen mil i bilen senere, har Nora kommet fram til Fagerhøy fjellstue og er klar for den første skituren.

??????????

Den første treningsøkta ble litt utfordrende med snøvær omkring null grader og et litt rufsete skiføre. Men dette skulle endre seg totalt til dagen etter. Fredagen ble avsluttet med en deilig middag med tilhørende drikke.

DSCN6013

Lørdag morgen tittet vi ut av vinduet på rommet vårt, og fikk se et fantastisk skue, som bildet over viser. Det var sol fra skyfri himmel, vindstille og 7-8 minusgrader. Perfekte forhold! Og alle løyper var nypreparert i løpet av natta. Vi klarte neste ikke å vente med å komme oss ut, men en god frokost og niste-smøring måtte vi gjennomføre først.

??????????

Endelig kunne vi komme oss ut på tur. Et gnistrende skiføre under perfekte forhold. Her er Nora på veg opp mot Dyna (1212 moh). Det var «trikkeskinner» over alt i fjellet.

DSCN6016

Her har Nora kommet seg opp på toppen av Dyna (1212 moh) og har en fenomenal utsikt ved varden. Men så bar det videre ned noen luftige utforkjøringer og med målet om å finne en god rasteplass.

??????????

Inntil en liten skrent fant vi en lun og fin rasteplass. Ole fant også litt å fyre med, slik at vi kunne nyte «varm lunsj». 🙂

??????????

Og dette var utsikten fra rasteplassen. Helt upåklagelig!
Etter en lang og god rast, satte vi kursen tilbake mot Fagerhøy fjellstue.

??????????

Og været og føret var fortsatt perfekt, så vi hadde rett og slett problemer med å avslutte turen. Men en iskald pils på Fagerhøy fristet i det fjerne, så vi rundet av dagens «økt» med en «kald en». Så ble det litt restitusjons-tid før nok en nydelig middag stod for tur.

Søndag endret været seg noe, med skya vær, litt vind og noen sol-gløtt. Vi tok ei god treningsøkt før hjemturen. Vell hjemme igjen var jubilanten meget fornøyd med gaven og sammen vil vi anbefale området ved Myking og ikke minst Fagerhøy fjellstue ( http://www.fagerhoy.no ) til alle som er glad i fjellet og «bortover-ski». (les mere på nettsida)

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s