Jul uten gips og uten snø.

I november 2012 brakk jeg jo ankelen, og måtte tilbringe det meste av vinteren 2012/2013 på sofaen; først med gips, så deretter med et ben som skulle heles fram til ny operasjon i februar 2013. Altså: ingen skiturer den vinteren, før noen «bambi-turer» helt på slutten. Problemet var bl.a. at jeg ikke fikk på meg ski-sko pga hevelse i beinet. Vinteren i fjor var helt fantastisk værmessig, med mye snø, en hel haug med kuldegrader og stabilt flott vintervær. Problemet for meg var at jeg kun kunne observere dette gjennom vinduet fra min faste plass i sofaen. Slik så det ut gjennom vinduet:

dalen-20121216

Etter et 2013 med mye fokus på rehabilitering av foten, så jeg fram til en vinter uten gips og skadet ben, og mange flotte skiturer i bl.a. jula.

Foten har blitt ganske bra, og jeg klarer det meste igjen. Her er bilde rett etter at gipsen er tatt av, og et bilde tatt nå.

benet-romjulen-2012     benet-jula-2013

Men, så skulle det altså ikke bli slik jeg håpet. Fra midt i desember og fram til nå 31/12, har vi hatt tidenes møkkavær. Mange pluss-grader, kraftig vind og regn, regn, regn, regn, …….. Ingen snø, ingen skiturer, men heller ingen gips da. 🙂 (tross alt)

Slik ser det ut her på gården i dag:

dalen-jula-2013

I stedet for skiturer i jula, har det blitt skauturer på beina. Slik som her på Skrim, hvor det faktisk var litt snø og is på vanna.

isen-svartvann-20131226

Eller i Pinåsløypa, som er 100% snø-fri.

pinås-tur-20131229

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

3 svar til Jul uten gips og uten snø.

 1. Heidi Lindblad sier:

  Godt nytt år til dere, onkel:-) Tar av meg hatten for deg og ferden fra brukket bein til i dag. Først og fremst Takket være god innstilling og stå-på-evne har du kommet dit du er nå. Om ikke det ble så hvit jul i år, vet du at du har mange fine skiturer i vente. Må være godt å kunne tenke og tro på det igjen. Takk for trivelige juledager på «Hotell Dalen» med alle rettigheter og seks stjerners julehygge! Legg skia på taket og kom til Hafjell. Her kan du gå mil etter mil i vakkert vinterlandskap.

 2. Karin. sier:

  Fint å lese om andres erfaringer, sitter med beinet høyt etter trippelbrudd i ankelen,har mange spørsmål,først, hvor lenge vare det før smertene slipper,,,,brakk den 22-12 -13′ og skriver nå 13-01-14.. Skal inn 16 å sette inn syndesmoseskrue,og må da vente med å ta stingene til da. Virkelig en tålmodighetsprøve,,,klarer jeg å gå på beinet til sommeren?????

  • olewiik sier:

   Hvis ditt brudd ligner på mitt, klarer du fint å gå problemfritt etter 3-4 måneder. Se min blogpost om ankelbruddet og utviklingen, et annet sted på denne bloggen. 🙂 Hilsen Ole

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s