Sesongåpning langrenn Beitostølen 2013/2014.

Vi reiste til Beitostølen i 7-tida fredag 22/11, med et mål og håp om mange kilometer på ski i løpet av helga. Slik ble det ikke.

Vi kom fram til leiligheten ca.kl.11:15 og rakk og «kaste» bagasjen inn, og gå så fort vi kunne ned på skistadion og 10km klassisk kvinner. Som representanter for en av Kristins sponsorer heiet vi henne fram til en respektabel 7.plass. Tilbake i leiligheten roet vi ned, spiste litt og ladet opp til middag med bl.a. Kristin. Det ble et hyggelig måltid i et virrvar på Bergo hotell.
Lørdag ble det frokost og ned på skistadion og 10km fristil. En sterk 4.plass på Kristin. Vi droppet resten av distansene og gjorde oss klare for en skitur. På Beitostølen var det kun snø på skistadion, så vi satte kursen mot Valdresflya for å finne snøen! Oppe på toppen ved Vandrehjemmet, var det mulig å få gått på ski. Men det blåste kraftig!! Så kraftig at vi til slutt måtte innse at vi ikke kunne gå så lenge.valdresflya-nov-2013 ( her er Nora i kraftig vind og motlys ved Vandrehjemmet ca.1400moh)
Vi reiste ned igjen til Beitostølen og så ble det pizza på Peppes om kvelden. Det kom et lite uvær med snø på kvelden, men ikke nok til at det ble noe skiføre dessverre.
På søndag stod vi opp til samme «fine» været men med vind, så vi bestemte oss for tidlig hjemreise, slik at vi kunne ta en treningstur hjemme. (det ble Pinåstur 🙂 )

Konklusjon: En litt «misslykket» tur uten noen gode treningsøkter på ski, men et hyggelig opphold på Beitostølen. Vi må altså smøre oss med tålmodighet og vente på snøen her hjemme.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s